ExcluJess – Soul Collectie – Love

39,95

Beschrijving

In vele van onze natuurlijke geurkaarten zitten bijpassende kristallen verwerkt die harmonie en rust in huis brengen.
Ze brengen lichaam en geest in balans, verminderen stress en negativiteit.
Eens de geurkaars is opgebrand, kan je de kristallen schoonmaken en bewaren.

LOVE
Elk fonkelend kristal in de was belichaamt de kracht van liefde, mededogen en emotionele genezing. Wanneer je deze kaars aansteekt, voel je meteen de liefdevolle aura die je omhult, terwijl de zoete geur van rozen je zintuigen verwent.

Geur:

Rose Velvet & oud

Een liefdevolle en betoverende geur met tonen van rozenfluweel en oud. Deze geur omarmt je als een warme knuffel, waarbij de romantische en bloemige tonen van rozenfluweel je hart verwarmen. De diepe en mysterieuze oudhoutnoten voegen een sensuele en verleidelijke touch toe, waardoor de geur een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft. Samen creëren ze een geur die symbool staat voor liefde en passie, en die je omhult met een aura van liefdevolle energie. Deze geurkaars is perfect voor liefhebbers van romantische en sensuele geuren die op zoek zijn naar een geur die hen omhult met liefde en warmte.

Ben je op zoek naar een onweerstaanbare manier om liefde te omarmen en te laten bloeien? Zoek niet verder! Onze Crystal Candle Love Rosequartz is jouw ticket naar een wereld van tedere genegenheid en hartverwarmende romantiek.

Deze prachtige kaars is niet alleen een kaars; het is een symbool van liefde, diep ingebed met de positieve energie van rozenkwarts. Elk fonkelend kristal in de was belichaamt de kracht van liefde, mededogen en emotionele genezing. Wanneer je deze kaars aansteekt, voel je meteen de liefdevolle aura die je omhult, terwijl de zoete geur van rozen je zintuigen verwent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ExcluJess – Soul Collectie – Love” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *